top of page

Nainen kameran takana

17990909842918944.jpg

Heippa ja tervetuloa sivuilleni! Mä oon  Milja, oon 23v kuvajaa nordbergvisuals tilin takana, olen myös äiti ihanalle 6-vuotiaalle tytölle ja naimisiinkin oon kerennyt. Asustelen turussa ja työskentelen pisin suomea! Opiskelin valokuvausta Helsinki design schoolissa, ja valmistuin sieltä joulukuussa 2021. Kuvausta olen harrastellut useamman vuoden jo, ja reilu vuosi sitten siitä tuli iso osa elämääni ja tajusin, että tässä on mun unelma duuni! 

Rakastan valokuvaamista ja sitä, kun saan muuttaa tunteita ja hetkiä taiteeksi, joka säilyy ikuisesti ja kulkeutuu myös sukupolvilta toisille.

Oon helposti innostuva ja rakastan heittäytyä kaikenlaisiin ideoihin ihan täysillä. Suunnittelen enemmän kuin mielelläni sun kanssa just sun tyylisen kuvauspaketin, joten oo vaan rohkeesti yhteydessä, ja luodaan yhdessä sun tarpeisiin sopiva hetki!

Millaista on kuvaus kanssani?

Mulle on erityisen tärkeää, että kun olet kuvattavanani niin sulla on mukava ja hyvä olla, sekä helppo rentoutua.

Kuvatessani höpöttelen kanssasi paljon ja parhaani mukaan pyrin luomaan rennon ja turvallisen ympäristön, jossa sun on helppo olla, vaikka jännittäiskin. Pyrin siihen, että huomaat myös itse, ettei kameran edessä suinkaan tarvitse olla vakavana ja asiallinen, päinvastoin!

      Toinen minulle tärkeä asia on, että saat varmasti rahoillesi vastinetta, siksi en ikinä vilkuile kelloa kuvauksissa ja lyö tarkasti esim. tasan tunnin kohdalla hommaa poikki, kuvaus päättyy kun koen, että olen saanut riittävän määrän oikeasti hyviä kuvia jotka vastaavat parasta osaamistani.

     Toivon, että pystyn luomaan hetken, joka on ihana elämys, ja että kuvat täyttävät tai jopa ylittävät toiveenne.

"Luoden & tallettaen hetkiä, jotka merkitsevät."

17974129922477284.jpg

Ota yhteyttä!

Turku/ lähialueet

milja.nordberg@icloud.com

instagram: NordbergVisuals

Kiitos viestistäsi!

Palaan asiaan mahd. pian!

bottom of page